Jussi Adler-Olsen del 1.mp3
Jussi Adler-Olsen del 2.mp3

Radio 2500 har haft besøg af Jussi-AdlerOlsen til en samtale om hans forfatterskab og meget mere.  Så gik du glip af udsendelsen nyhedsnatten så har du mulighed for at downloade interviewet til privat lytning, vi frabeder os at andre Tv/Radiostationer bruger vores interviews.

Der ud over kommer Radio 2500 på Bogforum 2019 d. 15-17 november i Bella Centeret, vi får en snak med Andreas (lederen fra Bogforum) samt de interviews der bliver mulighed undervejs.

Bogforum.mp3

Læst Af Pernille Bøgeskov Hansen

ANMELDELSE:
Elisabeth Gjerluff Nielsen; Store Børn
"Store Børn" er en erindringsbog om Elisabeths forhold til sine ældre søskende. Det er en ret god og nødvendig bog. I mit arbejde som samtale- og parterapeut er jeg støt på mange der har haft et anstrengt forhold til deres ældre søskende. Bogen handler ikke om hendes forhold til sine kendte brædre der har haft det næsten ukendte upcoming band Gnags. *fniz* Derimod handler det om mennesker og deres indbyrdes uudtalte forhold til hinanden. Jeg er imponeret over hendes tålmodighed over for en bror der ikke ønsker at se på tingene. Som Elisabeth har udtalt var de 4 søskende med 4 stk. barndom som ikke nødverndigvis var ens. Jeg mener at der er mange der kan lære af Elisabeths erfaringer. Jeg læste bogen som lydbog med Elisabeth som indlæser og det gør oplevelsen ret poetisk. Det er ikke en bog der er negativ men meget nøgtern og sårbar så tillykke til Elisabeth. Jeg vil give bogen 5 ud af 6 bogmærker.

Elisabeth Gjerluff Nielsen interview.mp3
Radio 2500 tog ud til Bogforum / Bellacenteret på Amager i bil, alt parkering var optaget vi måtte holde en metrostation væk i et nærliggende indkøbscenter. Så der var rigtig mange til Bogforum i år. Støjen i de gamle haller var højt og derfor fik vi kun to gode interviews i kassen. Det er med Jussi Adler-Olsen og forfatteren fra Arnuff Sagaen,  Susanne Clod Pedersen.
Bogforum live Jussi & Susanne.mp3